Service-hotline 0115 - 640 740
Keuze uit veel merken
Exclusieve nieuwsbriefvoordelen
0

Verlanglijstje

Geboortelijst

Een persoonlijke account heeft
vele voordelen
Meld u nu aan

Op zoek naar een passend cadeau? Wij helpen u daarbij!
Wat is uw budget?
tot 20 euro
20 - 40 euro
meer dan 40 euro
gelijk
Voor welke gelegenheid zoekt u een cadeau?

baby-walz cadeaubonnen
U bevindt zich: Home >  Positie- & babykleding > Babymode 0-2 jr. > Pyjama's > ...

Pyjama's bij baby-walz: 46 Artikel(en)

Sorteren op

Uw overzicht

Artikelen per pagina

   van SENSE ORGANICS
  SENSE ORGANICS
  Oude prijs RRP* 25,99 €
  Basisprijs: =

    van SENSE ORGANICS
   SENSE ORGANICS
   Oude prijs RRP* 25,99 €
   Basisprijs: =

     van SENSE ORGANICS
    SENSE ORGANICS
    Oude prijs RRP* 19,99 €
    Basisprijs: =

     Pyjama van SCHNIZLER
     SCHNIZLER
     Pyjama
     Oude prijs RRP* 19,95 €
     Basisprijs: =

      Slaappakje 1-dlg. van BORNINO BASICS
      BORNINO BASICS
      Slaappakje 1-dlg.
      Oude prijs RRP* 13,99 €
      Basisprijs: =

       Schlafoverall GOTS van SENSE ORGANICS
       SENSE ORGANICS
       Schlafoverall GOTS
       Oude prijs RRP* 19,90 €
       Basisprijs: =

         van BORNINO BASICS
        BORNINO BASICS
        Oude prijs RRP* 14,99 €
        Basisprijs: =

          van SANETTA
         SANETTA
         Oude prijs RRP* 29,95 € 19,99 €
         Basisprijs: =

           van SANETTA
          SANETTA
          Oude prijs RRP* 37,95 € 25,99 €
          Basisprijs: =

            van SANETTA
           SANETTA
           Oude prijs RRP* 37,95 € 25,99 €
           Basisprijs: =

             van BORNINO BASICS
            BORNINO BASICS
            Oude prijs RRP* 14,99 €
            Basisprijs: =

              van FRUGI
             FRUGI
             Oude prijs RRP* 35,99 €
             Basisprijs: =

             Slapen als een baby in een mooie babypyjama


             Waarom een baby pyjama?

             Jonge kinderen hebben veel slaap nodig. Baby’s slapen het grootste gedeelte van de dag en tot een leeftijd van ongeveer drie jaar doen veel kinderen vaak nog een middagslaapje. Voor baby’s en jonge kinderen is het erg belangrijk om goed te slapen om alle indrukken van de dag te verwerken. Om lekker te kunnen slapen is het belangrijk dat uw baby zich comfortabel voelt. Maar hoe zorgt u daar voor? Belangrijk zijn een prettig slaapomgeving, een goede baby pyjama en geschikt beddengoed.

             Om lekker te kunnen slapen is het voor baby’s belangrijk dat ze het niet te warm en ook niet te koud hebben in bed. Allereerst is het daarom belangrijk om te zorgen dat de slaapkamer een aangename temperatuur heeft. Een kamertemperatuur ligt idealiter tussen de 16 en 18 graden. U kunt het beste aan het nekje en de voetjes van uw baby voelen of hij of zij het te warm heeft; als deze warm aanvoelen dan heeft uw baby het te warm. Naast dat de kamer een de juiste temperatuur moet hebben, moet de kamer ook donker zijn en stil. Daarnaast is het aan te raden de kamer regelmatig te ventileren.

             Voor een goede slaap is het ook van belang om een goedzittende en geschikte pyama voor uw baby uit te kiezen. Baby pyjamas zijn zachter en flexibeler dan gewone kleertjes en meer geschikt om mee onder een dekentje te liggen. Net als met gewone kleertjes is het ook belangrijk om de pyjama van uw baby aan te passen op het seizoen. Hoe erg u ook u best doet, in de zomer zal het vaak wat warmer zijn op de babykamer en in de winter wat kouder. Als het kouder wordt is een winter pyjama voor de baby met lange mouwen een goede keuze. In de zomer is uiteraard een baby pyama van een dunnere stof met korte mouwtjes meer geschikt.

             Tot slot is naast een goede kamertemperatuur en een geschikte pyjama voor uw baby ook het beddengoed van belang. Een slaapzakje of een dekentje is erg belangrijk om de baby warm te houden. Een slaapzakje is een goede optie als de baby dekens van zich aftrapt. Met een slaapzakje weet u zeker dat uw baby lekker warm ligt. Daarbij wordt het ook moeilijker voor de baby om zelf uit bed te klimmen.

             Aantrekken van de pyjama bij de baby als onderdeel van een avondritueel

             Voor kinderen en ook voor ouders zelf is een slaapritueel een fijn houvast. Al vanaf heel jonge leeftijd kan de regelmaat van een ritueel veel verschil maken in de nachtrust van uw baby en uw kind heeft er ook op latere leeftijd veel plezier van als het meteen een goed slaapritme aanleert. Als ritueel zou u bijvoorbeeld eerst uw kindje in bad kunnen doen, waarna u uw baby de pyjama aantrekt. Ook het voorlezen van een verhaaltje is een mooi onderdeel van een slaapritueel en helpt bovendien ook bij de taalontwikkeling van uw kind. Ook voor oudere kinderen is een vast ritueel voor het slapengaan belangrijk. Zodra de pyjama aan is weten ze dat het tijd is om te gaan slapen.

             De juiste baby pyjama kiezen

             Bij het uitkiezen van een babypyjama zijn er verschillende aandachtspunten. Natuurlijk zijn model en materiaal belangrijk en vooral voor wat oudere kinderen, die zelf hun pyjama willen uitzoeken, is ook de print van groot belang. Voor de kersverse ouder is het vaak vooral zaak dat de baby pyama gemakkelijk aan te trekken is. Als een kind nog veel slaapt is het soms een heel karwei om de baby de pyama steeds aan te trekken. Toch is het zoals gezegd voor uw baby comfortabeler om te slapen in een goede baby pyama. Voor deze ouders zijn er baby pyjamas met een handig geplaatste ritsen waardoor het omkleden een stuk eenvoudiger wordt. Dit is ook voor de baby zelf een stuk comfortabeler. Bij Baby-Walz hebben we ook verschillende leuke aankleedkussens . Hier kan uw baby lekker op liggen terwijl u zijn of haar baby pyjama aantrekt.

              

             Soorten en maten

             Bij Baby-Walz kunt u een pyjama voor uw baby online bestellen. We hebben baby pyjamas met lange mouwen, korte mouwen, pyjamas die uit één stuk bestaan en tweedelige pyjamas, pyjamas met voetjes en zonder voetjes en dit alles in verschillende maten, met verschillende leuke prints en van verschillende merken. Ook als u op zoek bent naar een goedkope baby pyjama kunt u in onze webshop terecht.


             Contact

             14 dagen recht van retour. baby-walz GmbH.

             Alle prijzen incl. BTW, de € 4,95 verzendkosten niet inbegrepen. Vanaf € 150,- betaalt u geen verzendkosten.

             *Vrijblijvende adviesprijs van de fabrikant.