Service-hotline 0115 - 640 740
Keuze uit veel merken
Exclusieve nieuwsbriefvoordelen
0

Verlanglijstje

Geboortelijst

Een persoonlijke account heeft
vele voordelen
Meld u nu aan

Op zoek naar een passend cadeau? Wij helpen u daarbij!
Wat is uw budget?
tot 20 euro
20 - 40 euro
meer dan 40 euro
gelijk
Voor welke gelegenheid zoekt u een cadeau?

baby-walz cadeaubonnen
U bevindt zich: Home >  Positie- & babykleding > Kindermode 2-8 jr. > ...

Kindermode 2-8 jr. bij baby-walz: 324 Artikel(en)

Sorteren op

Uw overzicht

Artikelen per pagina
Bekijk alle 1 1|2|3|4|...|6 2

   van NAME IT
  NAME IT
  Oude prijs RRP* 11,99 € 8,99 €
  Basisprijs: =

    van NAME IT
   NAME IT
   Oude prijs RRP* 19,99 € 15,99 €
   Basisprijs: =

     van NAME IT
    NAME IT
    Oude prijs RRP* 18,99 € 14,99 €
    Basisprijs: =

     Naamlintjes

     Naamlintjes
     Oude prijs RRP* 9,99 €
     Basisprijs: =

       van NAME IT
      NAME IT
      Oude prijs RRP* 12,99 € 8,95 €
      Basisprijs: =

       Maillot Comodo effen van EWERS
       in verschillende uitvoeringen
       EWERS
       Maillot Comodo effen
       Oude prijs RRP* vanaf 7,50 €
       Basisprijs: =

         van MAYORAL
        MAYORAL
        Oude prijs RRP* 24,99 €
        Basisprijs: =

          van MAYORAL
         MAYORAL
         Oude prijs RRP* 32,99 €
         Basisprijs: =

          Handdoek
          in verschillende uitvoeringen

          Handdoek
          Oude prijs RRP* 10,95 €
          Basisprijs: =

           Set regenjas + lichte regentuinbroek van BORNINO BASICS
           BORNINO BASICS
           Set regenjas + lichte regentuinbroek
           Oude prijs RRP* 39,99 €
           Basisprijs: =

            Regentuinbroek - kliederbroek van BORNINO BASICS
            BORNINO BASICS
            Regentuinbroek - kliederbroek
            Oude prijs RRP* 19,99 €
            Basisprijs: =

              van MAYORAL
             MAYORAL
             Oude prijs RRP* 34,99 €
             Basisprijs: =

             Lekker in de kleren!


             Het uitzoeken van de juiste kleding, is voor veel mannen en vrouwen een inspannende bezigheid. Elke keer als het volgende seizoen voor de deur staat, vragen mensen zich opnieuw af of de kleding die ze in de kledingkast hebben liggen nog wel bij de tijd is. Als bijvoorbeeld de zomer in aantocht is, dan lijkt die zwembroek van vorig jaar plotseling al behoorlijk oud. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld T-shirts, truien of winterjassen. Maar aan de andere kant is het voor veel mensen tegelijkertijd een ontspannende activiteit. Het rondneuzen tussen verschillende kledingsmaken is voor velen een prettige bezigheid. Een breed gedragen vooroordeel luidt dat vooral vrouwen van het zoeken naar nieuwe kleding houden. Maar dit geldt niet alleen voor vrouwen. Ook voor veel mannen is tegenwoordig het uitzoeken van kleding die bij hem past geen straf! Zowel vrouwen als mannen voelen zich namelijk zelfverzekerder, als ze weten dat er goed gekleed bij lopen. Je zit 'lekker in je vel', maar hiermee wordt eigenlijk bedoeld, 'lekker in je kleren'!

             De juiste kinderkleding

             Ouders van een pasgeboren kind, een peuter of kleuter hebben daarnaast de taak om hun kleine spruit van kinderkleding te voorzien. Omdat het kind dit natuurlijk zelf nog niet kan bepalen, laat staan dat ze kunnen praten, zullen ouders moeten afwegen welke kinderkleding goed bij het kind past. De keuze voor bepaalde kinderkleding hangt bij veel ouders af, van wat zij zelf dragen en wat hun eigen smaak is. Dit kan zowel bewust als onbewust gebeuren. Sommige ouders doen dit bewust. Zij willen dat het kind in ongeveer dezelfde stijl gekleed is als zij zelf. Maar hoewel ook veel ouders dit onbewust doen, kiezen velen van hen kleding voor hun kind, die veel op de kleding lijkt die ze zelf dragen. Als de vader doorgaans een overhemd met een spijkerbroek draagt, zal men geneigd zijn dit ook voor de zoon uit te zoeken. Dat zorgt ervoor dat kinderkleding, net als bij kleding van volwassenen, steeds afhankelijker is van wat er in de mode is. Toch is kindermode niet perse iets nieuws. Ook vroeger was mode voor kinderkleding al sterk aanwezig.

             Opkomst van de kindermode

             Kindermode of kinderkleding is niet iets van de laatste jaren of iets dat in de laatste decennia aan aandacht heeft gewonnen. Ook vroeger droegen kinderen specifieke kleding, die anders was dan dat wat volwassenen droegen. Zo droegen enkele eeuwen geleden niet alleen de meisjes jurken, maar ook de jongetjes. Later zijn de meeste jongetjes gewoon een broek gaan dragen. Lange tijd droegen de kinderen vaak korte broeken, in tegenstelling tot de vader die een lange broek droeg. Ook is het ruitjespatroon in kinderkleding iets dat in een bepaalde tijd populair was. Dit geeft aan dat er ook bij kinderkleding sprake is van de mode en dat het daardoor zeer afhankelijk is van tijd.

             Online kinderkleding kopen bij Baby-walz.nl

             Als u op zoek bent naar de laatste kindermode en graag kinderkleding online kopen wilt, dan bent u bij Baby-walz.nl aan het juiste adres. Hier vindt u namelijk een groot aanbod in kindermode voor zowel jongetjes als meisjes in de leeftijd van 1,5 tot en met 7 jaar oud. Van kinderondergoed tot en met kinderjassen, hier zult u vast en zeker slagen als u op zoek bent naar de laatste trend. Als u echt het allernieuwste wilt zien, kunt u links in de navigatie de "Nieuw" klikken. Hier vindt u vervolgens de artikelen die net binnen zijn. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn, dat u als ouders niet perse naar de nieuwste kinderkleding online op zoek bent, maar dat u hier goede kwaliteit, maar juist ook betaalbare online kinderkleding zoekt. Ook hiervoor kunt u op Baby-walz.nl terecht. Zo ziet u bijvoorbeeld in het productoverzicht bij sommige producten een teken staan, dat dit product voordelig aangeboden wordt. Verder kunt u, als u bijvoorbeeld specifiek online kinderschoenen wilt kopen, op de pagina de producten sorteren op prijs. Dit geeft u een duidelijk overzicht van de schoenen die binnen uw budget vallen. Bovendien biedt Baby-walz.nl een groot aantal kwaliteitsmerken, zoals blue seven, Esprit en Jubel. Alle merken vindt u in de navigatie aan de linkerkant van deze pagina. Kortom, als u op zoek bent naar kinderkleding en kindermode, dan bent u bij Baby-walz.nl precies goed! Vind de laatste trends in kinderkleding online bij Baby-walz. Van winter tot zomerkleding alles vind je online bij ons. Ook voor mama is er tijdens de zwangerschap leuke kleding te vinden. Met onze positiekleding ben je ook tijdens de zwangerschap altijd bij met de laatste mode.


             14 dagen recht van retour. baby-walz GmbH.

             Alle prijzen incl. BTW, de € 4,95 verzendkosten niet inbegrepen. Vanaf € 150,- betaalt u geen verzendkosten.

             *Vrijblijvende adviesprijs van de fabrikant.