Service-hotline 0115 - 640 740
Keuze uit veel merken
Exclusieve nieuwsbriefvoordelen
0

Verlanglijstje

Geboortelijst

Een persoonlijke account heeft
vele voordelen
Meld u nu aan

Op zoek naar een passend cadeau? Wij helpen u daarbij!
Wat is uw budget?
tot 20 euro
20 - 40 euro
meer dan 40 euro
gelijk
Voor welke gelegenheid zoekt u een cadeau?

baby-walz cadeaubonnen
U bevindt zich: Home >  Positie- & babykleding > Positiekleding > Badmode > ...

Badmode bij baby-walz: 10 Artikel(en)

Sorteren op

Uw overzicht

Artikelen per pagina

   van 2HEARTS
  2HEARTS
  Oude prijs RRP* 29,99 €
  Basisprijs: =

    van 2HEARTS
   2HEARTS
   Oude prijs RRP* 39,99 €
   Basisprijs: =

    Positie- en voedingsbadpak Vintage van 2HEARTS
    2HEARTS
    Positie- en voedingsbadpak Vintage
    Oude prijs RRP* 34,99 €
    Basisprijs: =

     Voedingstankini Fast Food van BOOB®
     BOOB®
     Voedingstankini Fast Food
     Oude prijs RRP* 89,99 €
     Basisprijs: =

      Le tankini de grossesse van MAMA LICIOUS®
      MAMA LICIOUS®
      Le tankini de grossesse
      Oude prijs RRP* 39,99 €
      Basisprijs: =

       Le maillot de bain de grossesse van MAMA LICIOUS®
       MAMA LICIOUS®
       Le maillot de bain de grossesse
       Oude prijs RRP* 44,99 €
       Basisprijs: =

        Zwangerschapstankini van ANITA MATERNITY
        ANITA MATERNITY
        Zwangerschapstankini
        Oude prijs RRP* 39,95 €
        Basisprijs: =

         Zwangerschapstankini van ANITA MATERNITY
         ANITA MATERNITY
         Zwangerschapstankini
         Oude prijs RRP* 49,95 €
         Basisprijs: =

          Zwangerschapstankini van ANITA MATERNITY
          ANITA MATERNITY
          Zwangerschapstankini
          Oude prijs RRP* 69,95 €
          Basisprijs: =

           Zwangerschapstankini van 2HEARTS MARITIME SUMMER
           2HEARTS MARITIME SUMMER
           Zwangerschapstankini
           Oude prijs RRP* 49,99 €
           Basisprijs: =

           Voel je goed in je zwangerschapsbadpak van baby-walz

           Zwangerschapsbadpak

           Veel vrouwen vinden het prettig om tijdens de zwangerschap aan sport te doen. De conditie op peil houden is echter niet altijd even makkelijk met een zwangere buik. De meeste sporten zijn dan ook niet geschikt voor vrouwen in verwachting. Zwemmen daarentegen is een ideale sport voor de zwangere vrouw. Met zwemmen tijdens de zwangerschap train je de armen, benen en je conditie op een prettige manier. Doordat dit allemaal in het water gebeurt voel je haast niets van je gewichtstoename en de kleine in je buik. Daarmee is de kans op blessures bij het zwemmen bovendien klein. Baby-walz zorgt ervoor dat je zonder zorgen kunt genieten in het zwembad of op het strand in geschikte zwangerschaps badmode.

           Het juiste zwangerschapsbadpak voor Mama

           Bij baby-walz vind je het juiste badpak voor je zwangerschap. Tijdens de zwangerschap verandert je lijf continu en daardoor is het dragen van een gewoon badpak niet mogelijk. Om je zo goed mogelijk te laten voelen in je zwangerschapsbadpak biedt baby-walz verschillende soorten badmode voor de zwangerschap. Op deze manier is er voor elke toekomstige moeder wel een mooie bad outfit te vinden. De meeste zwangerschaps badmode is zo gemaakt dat er voldoende ruimte is voor een groeiende buik. Daardoor hoef je tijdens de zwangerschap niet voor een tweede maal een badpak aan te schaffen. Het zwangerschapsbadpak beschikt over een ingezette beha die genoeg steun biedt aan de borsten. Echter zijn er een aantal tips voor het aanschaffen van de badpak die het beste bij je past:

           • Bij grote borsten: Tijdens de zwangerschap groeien je borsten continu. Als je het niet prettig vindt om met grote borsten in badkleding te verschijnen kun je de nadruk erop verminderen. Een badpak met een hoge halslijn en een ondersteunende beha neemt de aandacht van de borsten grotendeels weg. Daarnaast is het verstandig om donkere badkleding te dragen waardoor er minder nadruk komt te liggen op je borsten.
           • Bij brede heupen: Door een badpak met een laag gesneden beenopening te dragen verminder je de nadruk op je heupen. Je heupen zijn op deze manier bedekt en vallen nauwelijks op. Ook kun je kiezen voor een badpak met een print of strepen op het borstgedeelte, waardoor de aandacht wat meer naar naar boven wordt geleid.
           • Bij korte benen: Om je benen te vleien wordt er aangeraden om een badpak te dragen met een hoog uitgesneden beenopening. De benen lijken langer omdat de belangstelling naar boven wordt getrokken.

            

           Voedingsbadpak

           Naast het zwangerschapsbadpak is er ook een voedingsbadpak. Deze is ideaal om te dragen tijdens en na de zwangerschap. Ook na de zwangerschap heeft je lichaam namelijk nog ondersteuning nodig. De borsten nemen na de zwangerschap niet gelijk de oorspronkelijke vorm aan en bovendien moet je jouw baby vaak voeden na de zwangerschap. Met een gewoon badpak gaat het voeden van de baby moeizaam. Het voedingsbadpak is daarom ideaal te gebruiken voor als je na de zwangerschap met je baby wilt gaan zwemmen of deel wilt nemen aan babyzwemmen. Ook tijdens de zwangerschap kan dit badpak al gedragen worden. Het voedingsbadpak heeft twee overlappende gedeelten die bij het voeden eenvoudig met één hand opzij geschoven kunnen worden om de baby te voeden. Naast de voedingsbadpak heeft baby-walz ook genoeg aanbod aan positiekledingvoedingsbeha’s

           die ideaal zijn voor het voeden van je kind.

           Tankini

           Naast badpakken voor zwangere vrouwen bestaan er ook tankini’s. Een tankini is een badkledingstuk dat zich qua vorm tussen een badpak en een bikini in bevindt. Je kan het zien als een tweedelig zwempak. De tankini heeft een langere top die ruim over de buik heen valt. Eronder wordt een gewoon bikinibroekje gedragen. Een groot voordeel van de tankini is dat het bij een toiletbezoek niet helemaal uitgetrokken hoeft te worden. Ook de zwangerschapstankini groeit met de zwangere buik mee, zodat je tijdens je zwangerschap niet opnieuw zwemkleding hoeft aan te schaffen. De meeste tankini’s hebben een ingezette beha zodat de borsten stevigheid hebben tijdens het zwemmen.

           Bestel je zwangerschaps badmode bij baby-walz

           Voor de juiste zwangerschaps badmode ben je bij ons aan het juiste adres. Baby-walz heeft kwalitatief de beste badmode voor je uitgekozen. Er is keuze uit diverse modellen en kleuren. De meeste badpakken zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. De badmode kan eenvoudig online besteld worden. Mocht deze niet aan de wensen voldoen of past de badpak niet, dan kan het eenvoudig zonder enige kosten binnen veertien dagen retour gestuurd worden. De betaling kan veilig voortgezet worden met behulp van iDeal, Paypal, creditcard of vooruitbetaling. De bestelde artikelen worden zo snel mogelijk thuis afgeleverd. Aangezien baby-walz over een groot assortiment bezit is een snelle levering gegarandeerd. Naast badmode heeft baby-walz nog veel meer positiekleding die online te bestellen zijn.


           Contact

           14 dagen recht van retour. baby-walz GmbH.

           Alle prijzen incl. BTW, de € 4,95 verzendkosten niet inbegrepen. Vanaf € 150,- betaalt u geen verzendkosten.

           *Vrijblijvende adviesprijs van de fabrikant.