Service-hotline 0115 - 640 740
Keuze uit veel merken
Exclusieve nieuwsbriefvoordelen
0

Verlanglijstje

Geboortelijst

Een persoonlijke account heeft
vele voordelen
Meld u nu aan

Op zoek naar een passend cadeau? Wij helpen u daarbij!
Wat is uw budget?
tot 20 euro
20 - 40 euro
meer dan 40 euro
gelijk
Voor welke gelegenheid zoekt u een cadeau?

baby-walz cadeaubonnen
U bevindt zich: Home >  Positie- & babykleding > Positiekleding > Bovenkleding > ...

Bovenkleding bij baby-walz: 258 Artikel(en)

Sorteren op

Uw overzicht

Artikelen per pagina
Bekijk alle 1 1|2|3|4|5 2

   van BOOB®
  BOOB®
  Oude prijs RRP* 39,95 €
  Basisprijs: =

   Positieshirt met lange mouwen 'Maritime Stripes' van 2HEARTS
   2HEARTS
   Positieshirt met lange mouwen 'Maritime ...
   Oude prijs RRP* 26,99 €
   Basisprijs: =

    Positieshirt Stars van 2HEARTS
    2HEARTS
    Positieshirt Stars
    Oude prijs RRP* 34,99 €
    Basisprijs: =

      van 2HEARTS
     2HEARTS
     Oude prijs RRP* 24,99 € 17,49 €
     Basisprijs: =

      Positieblouse van MAMA LICIOUS®
      MAMA LICIOUS®
      Positieblouse
      Oude prijs RRP* 39,99 €
      Basisprijs: =

       Le T-shirt de grossesse van 2HEARTS
       2HEARTS
       Le T-shirt de grossesse
       Oude prijs RRP* 14,99 €
       Basisprijs: =

        Topje van 2HEARTS WE LOVE BASICS
        2HEARTS WE LOVE BASICS
        Topje
        Oude prijs RRP* 16,99 €
        Basisprijs: =

         Positievestje van 2HEARTS WE LOVE BASICS
         2HEARTS WE LOVE BASICS
         Positievestje
         Oude prijs RRP* 20,99 €
         Basisprijs: =

          Vest met capuchon van 2HEARTS WE LOVE BASICS
          2HEARTS WE LOVE BASICS
          Vest met capuchon
          Oude prijs RRP* 39,99 €
          Basisprijs: =

           Voedingstop van BOOB®
           BOOB®
           Voedingstop
           Oude prijs RRP* 39,95 €
           Basisprijs: =

            Voedingsshirt van BOOB®
            in verschillende uitvoeringen
            BOOB®
            Voedingsshirt
            Oude prijs RRP* 44,95 €
            Basisprijs: =

              van 2HEARTS WE LOVE BASICS
             in verschillende uitvoeringen
             2HEARTS WE LOVE BASICS
             Oude prijs RRP* 29,99 €
             Basisprijs: =

             Bovenkleding - Positiekleding bij zwangerschap


             Voor veel vrouwen is het krijgen van een kind een lang gekoesterde droom en het zwangerschap iets om ook nooit meer te vergeten. Maar daarnaast is het zwangerschap is een tijd waarin heel veel nieuwe dingen op een vrouw af komen. Dit geldt niet alleen voor vrouwen die in verwachting zijn van hun eerste kind, ook als het niet meer de eerste keer is, blijft het een spannende tijd. De lange aanloop naar de geboorte maakt het des te spannender en soms stressvoller. Veel vrouwen voelen zich prettig, als ze weten dat ze er goed uitzien en vinden het daarom belangrijk dat ze goed gekleed gaan. Bij een zwangerschap kan dit natuurlijk nog wel de nodige problemen opleveren, ondanks dat de groei van het lichaam van de vrouw per persoon kan verschillen. Bij sommige zwangere vrouwen zullen enkel de buik en borsten groeien, terwijl bij andere vrouwen ook andere delen van het lichaam licht kunnen groeien. Maar dit is bij veel vrouwen anders. In de eerste maanden van het zwangerschap zullen de meeste vrouwen zich nog met hun gebruikelijke kleding kunnen redden. Of ze zal de wijdste kleding die ze in de kast heeft liggen moeten gebruiken. Maar daarna zal ook dat simpelweg niet meer passen, laat staan dat het comfortabel zit voor u (en uw kind). Met het groeien van uw baby zult u kleding nodig hebben, die speciaal gemaakt is voor vrouwen in het zwangerschap. Dergelijke kleding wordt ook wel positiekleding genoemd, kleding ontworpen voor zwangere vrouwen. Een uitkomst voor heel veel vrouwen die er ondanks de groeiende buik graag trendy gezien willen worden, maar die daarvoor geen pijn hoeven te lijden. Eerder het tegenovergestelde, deze positiekleding zorgt er door de betere pasvorm voor dat u een stuk prettiger zult voelen.

             De opkomst van de positiekleding

             Voordat deze positiekleding in de mode raakte, droegen zwangere vrouwen doorgaans simpelweg wijdere maten. Nog geen kledingontwerpers hadden zich op de doelgroep van de zwangere vrouwen gericht. Althans, het was lange tijd geen markt waar de grote aanbieders van kleding zich op richtten. Tegenwoordig is maken de modeontwerpers zeer mooie kleding en wordt dit segment steeds populairder. Opvallend is dat deze speciaal voor het lichaam van een zwangere vrouw ontworpen kleding meestal niet erop gericht is, om de buik kleiner te doen laten lijken. Juist het tegenovergestelde. In veel ontwerpen en modellen van positiekleding wordt de buik juist geaccentueerd. En dat is ook wel te begrijpen. Het zwangerschap is namelijk niet iets om te verstoppen, maar juist iets om de buitenwereld te laten zien. In deze kleding zult u zich prettig, zeker en heel vrouwelijk voelen. Boven wordt in deze positiekleding veel het materiaal elastiek gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de kleding, naarmate de buik verder groeit, niet steeds strakker en daardoor ongemakkelijker zal gaan zitten, maar juist met de buik meegroeit. Dit zorgt er onder andere voor, dat u geen striemen op uw lichaam zult zien, als gevolg van beknelde huid doordat de kleding niet met het lichaam meegroeit. Het mogen allemaal vrij voor de hand liggende oplossing in het ontwerp van deze kleding voor zwangere vrouwen zijn, maar toch zullen deze simpele dingen ervoor zorgen dat u een stuk beter in uw vel zit tijdens het zwangerschap.

             Positiekleding online kopen bij Baby-walz

             In de webshop van Baby-walz kunt u uit een groot aanbod leuke positiekleding kopen. Dus voor de zwangere vrouw die er graag trendy bij wil lopen zal hier vast en zeker slagen. Maar ook voor iemand die zich minder richt op de trend, maar liever positiekleding goedkoop hebben willen, wordt er in deze webshop genoeg aangeboden. U kunt bijvoorbeeld op de pagina's waarop de producten onder elkaar staan weergegeven, al naar gelang de voorkeur, de lijst sorteren op prijs, of op de populariteit van de producten. De producten worden dan op uw voorkeuren geordend. Van het aanbod vindt u op deze pagina de bovenkleding. Hier vindt u de producten van merken zoals Mama Licious en Star Collection. Bovendien vindt u hier niet enkel kleding voor tijdens het zwangerschap, maar ook voor na de geboorte van de baby is er speciaal ontworpen kleding die bepaalde handelingen makkelijker te kunnen doen. Zo vindt u hier bijvoorbeeld borstvoedingsshirts, die ervoor zorgen dat het geven van borstvoeding aan de baby een stuk eenvoudiger zal gaan. Naast online positiekleding kunt u bij Baby-walz ook babykleertjes kopen. Te zijner tijd kunt zult u ook hiervoor de geschikte kleding voor de baby zelf vinden. Voor de laatste trends als het gaat om positiekleding ben je bij ons aan het juiste adres.


             Contact

             14 dagen recht van retour. baby-walz GmbH.

             Alle prijzen incl. BTW, de € 4,95 verzendkosten niet inbegrepen. Vanaf € 150,- betaalt u geen verzendkosten.

             *Vrijblijvende adviesprijs van de fabrikant.